Kamper kunstenaar neemt deel aan Atelierweekend

KAMPEN – Tijdens het Landelijk Atelierweekend op 26 en 27 juni stellen (beroeps)kunstenaars hun atelier open. Men kan dan kunstenaars aan het werk zien in hun atelier. Voor de kunstenaars is het een gelegenheid om hun werk aan nieuw publiek te tonen.

Eén van de deelnemers is Freeke Klerekoper uit Kampen. Zij doet mee met eigen beelden en beelden van Margo Gielkens. De beelden zijn gemaakt van bron, steen, of hout. Het atelier van Freeke bevindt zich aan de Berklaan 34 in Kampen. Meer info staat op www.beeldenfreeke.nl.


In elke provincie zijn meerdere ateliers te bezoeken. Op www.landelijkatelierweekend.nl is te zien welke ateliers wanneer geopend zijn. Veel kunstenaars organiseren in hun atelier ook extra activiteiten zoals een mini-workshop, een demonstratie of een expositie met werk van andere kunstenaars. In de online agenda van het Landelijk Atelierweekend is te vinden welke ateliers extra activiteiten organiseren en of reserveren daarvoor eventueel (vanwege covid19-maatregelen) nodig is.

Een bezoek aan de ateliers is gratis tijdens het Landelijk Atelierweekend.