Afbeelding
archieffoto

Hersenstichting zoekt collectevrijwilligers in Kampen

KAMPEN - Jaarlijks vindt in de eerste week van februari de collecteweek plaats van de Hersenstichting. Voor de collecteorganisatie in de eerste week in februari 2022 is men op zoek naar collecteorganisators in de wijken Het Onderdijks en Cellesbroek.

Taken van een collecteorganisator zijn onder andere het onderhouden van de contacten met de collectant, het indelen van de straten en het uitgeven en innemen van de collectebus. Daarna volgt de financiële afwikkeling. Deeltaken zijn ook mogelijk. Ook zijn collectanten in de hele gemeente Kampen van harte welkom.

De Hersenstichting vertelt: “1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. De stichting zet niet in op één aandoening, maar investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Help mee om het verschil te maken voor miljoenen mensen met een hersenaandoening, zoals dementie, parkinson, een beroerte of hersenletsel na een ongeval.”
Aanmelden als collectevrijwilliger kan tijdens kantooruren via (070) 360 48 16 of stuur een mail met naam, telefoonnummer en adresgegevens naar collecte@hersenstichting.nl.