Woldai en Piek op de valreep naar VV Kampen

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - VV Kampen heeft op de valreep nog twee spelers toegevoegd aan de eerste selectie. Het gaat om Tsegai Woldai en Mike Piek.

Woldai komt over van Dieze West en speelde ook bij CSV ’28. Mike Piek speelde bij Noord Veluwe Boys. Hij is de vierde speler van Noord Veluwe Boys die de overstap maakt van Hattemerbroek naar Kampen.

Mike Piek is een oude bekende van VV Kampen. Hij kwam eerder twee seizoenen uit voor de Kamper vierdeklasser (2018-2020). Met Woldai en Piek komt het aantal selectiespelers bij Kampen op 22.Het was het enige nieuws tijdens de laatste dag van de overschrijvingsperiode. Vorige week dinsdagavond om 23.59 werd deze periode afgesloten.

Oefenduel IJVV
tegen DOS

IJSSELMUIDEN - Door het afbouwen van de coronamaatregelen mogen er met ingang van zaterdag 26 juni weer wedstrijden worden georganiseerd tussen clubs. Hierbij is publiek welkom. Go-Ahead Kampen speelt komende zaterdag in Wezep een oefenduel tegen WHC. Dit duel begint om 14.30 uur.

Vijf dagen later treffen IJVV en DOS elkaar in IJsselmuiden. De aftrap van dit duel op 1 juli staat gepland voor 20.00 uur. KHC oefent komende zaterdag thuis tegen WVF. Dit duel start om 13.30 uur.