Eregalerij staat wagenwijd open

KAMPEN - Ondanks het feit dat het sportseizoen grotendeels in het water is gevallen door de coronacrisis komt De Brug ook deze zomer met de Eregalerij.

Iedere zomer biedt De Brug een podium voor kampioenen. Door de coronacrisis zullen er dit sportseizoen echter veel minder kampioenen zijn. Daarom zet De Brug de Eregalerij dit jaar wagenwijd open. Niet alleen kampioenen zijn welkom, ook andere teams of sporters die een plekje in de spotlights verdienen, krijgen een plaats in de Eregalerij. Wilt u graag een team of sporter in de Eregalerij. Stuur een foto naar sport@brugmedia.nl.

Fietspuzzeltocht voor het goede doel

KAMPEN - Normaal gesproken houdt Klaas van Dijk ieder jaar een volleybaltoernooi voor het goede doel ‘Kom over en Help’. Door de coronamaatregelen was dat dit jaar niet mogelijk. Daarom wordt er op zaterdag 3 juli een fietspuzzeltocht georganiseerd.

De Fietspuzzeltocht vindt plaats in en rondom Kampen. Er kan op zaterdag 3 juli op verschillende tijdstippen worden gestart. Halverwege de route is er een verkooppunt met catering. De kosten bedragen 2,50 per persoon voor volwassenen. Kinderen onder de 12 jaar betalen 1,50 euro per persoon.

Opgeven kan tot en met zaterdag 26 juni via fietstochtkoeh@outlook.com.