Winst voor Go-Ahead en DOS

KAMPEN - Er mogen weer oefenduels worden gespeeld en daar maakten verschillende Kamper clubs gretig gebruik van. Go-Ahead Kampen en DOS Kampen kwamen tot winst. IJVV ging onderuit.

Go-Ahead speelde in Wezep tegen WHC. Go-Ahead won met 3-4. Rob ter Horst zorgde vlak voor tijd voor de winst via een benutte strafschop. Luuc Knul (0-1 via een stift), Nico Veldman (2-2 via een vrije trap) en Ter Horst (3-3) maakten de andere Kamper treffers.

DOS Kampen haalde stevig uit tegen Lelystad met een 7-0 zege. IJVV verloor met 3-4 van Flevo Boys 2. Namens de IJsselmuidenaren scoorden Robin Kalter, Jonathan van Marle en Tim Roeland. Zalk ging met 2-1 onderuit bij CSV ’28.

Van der Breggen
helpt ploeggenote

LANDERNEAU - Anna van der Breggen is als vierde geëindigd in La Course, maar door de winst van haar SD Worx-ploeggenote Demi Vollering kwam de Zwolse met een grote glimlach over de streep.

Cecilie Uttrup Ludwig probeerde anderhalve kilometer van de meet weg te springen, maar werd teruggepakt door Van der Breggen, die vervolgens niet doortrok. De oud-winnares van La Course hield in omdat SD Worx ‘de kaart' Vollering speelde. Van der Breggen trok vier honderd meter van de finish de sprint aan en Vollering maakte de klus af.