Afbeelding
Tennekes.

Het Kamper Trompetter Korps breidt instructie en opleidingen uit

KAMPEN - Na een moeilijk jaar heeft het Kamper Trompetter Korps (KTK) de wind weer in de zeilen. Het bestuur heeft na een periode van nieuwe plannen maken en een tijd van Corona-beperkingen weer goed nieuws. Een nieuwe aanmeldingsronde voor gratis muziekles bij de Music Kidz begint weer én een oude bekende instructeur is weer terug bij het Kamper Trompetter Korps.

Op 1 juni is Gerben Post begonnen als eindverantwoordelijke voor de mars en show bij het KTK. Post was eerder verantwoordelijk voor het Jong KTK waarmee er meerdere prijzen werden behaald, waaronder het winnen van het NK voor jeugdbands. Ook bij het KTK was hij medeverantwoordelijk voor het behalen van verschillende titels waaronder Open Dutch Showcorps Champion en Nederlands Kampioen show. 

Voorzitter José Bennink geeft aan: "Met de komst van Gerben halen we veel kennis en expertise binnen. Dit in combinatie met een grote groep professionele instructeurs zorgt ervoor dat we onze leden een prachtige hobby op hoog niveau bieden". Post, in het dagelijks leven eigenaar van DDF People, heeft veel vertrouwen in zijn nieuwe klus; "Er staat een getalenteerde groep klaar bij het KTK. De motivatie is groot en het plezier spat ervan af. Na een onzekere tijd is het prettig om nu weer concreet richting te geven aan deze mooie band. Het is mooi te zien dat we er met z’n allen voor gaan en de schouders eronder zetten. Motivatie is het begin van succes".

En er is meer goed nieuws te melden volgens de organisatie. Ondanks het corona-jaar is het KTK erin geslaagd een nieuwe groep KTK Music Kidz op te starten. Er is op dit moment nog plaats voor 15 nieuwe leerlingen. Deze gratis muziekopleiding voor kinderen van 6 tot 11 jaar is al jaren een begrip in de regio en groeit nog steeds in populariteit. Meer informatie hierover of aanmelden kan via info@kampertrompetterkorps.nl.

Een optreden van het KTK onderscheidt zich door de hoge intensiteit in uitvoering en de muzikale impact-momenten. Gouden onderscheidingen op het Wereld Muziek Concours en diverse Europese en Nationale titels bevestigen de unieke status van deze showband.