Afbeelding
foto aangeleverd

Gratis Wonderwolk Peuterbijbel bij De Rank

KAMPEN - Boekwinkel De Rank doet mee aan de campagne voor de gratis Wonderwolk Peuterbijbel pasgeboren kinderen. Binnen drie maanden na de geboorte van een kind kan op vertoon van het geboortekaartje een gratis Wonderwolk Peuterbijbel worden afgehaald. 

De Wonderwolk is opgericht door Aisha Meel vanuit een passie om Gods liefde te delen met kinderen. Al haar werk voor de Wonderwolk doet zij vrijwillig, zonder winstoogmerk. “De winst die we uit onze producten en workshops halen wil ik graag teruggeven aan het Koninkrijk van God. In mijn hart is een verlangen gegroeid om zoveel mogelijk kinderen onze nieuwe Peuterbijbel te geven.” Dit geeft Aisha vorm middels een weggeefactie in samenwerking met de Branchevereniging voor Christelijke Boekhandels (Lees&Luister).

De Peuterbijbel heeft een harde kaft met gouden glitterletters en meet 24x24 centimeter. De Peuterbijbel telt 176 pagina’s en 20 Bijbelverhalen: tien uit het Oude Testament en tien uit het Nieuwe Testament. De teksten zijn geschreven door Aisha Meel en Adriëlle Schouten. 

Meer informatie over de Peuterbijbel en de weggeefactie is te vinden op www.deWonderwolk.nl/Peuterbijbel. De actie loopt t/m 30 juni 2022.

Orgelconcerten
Bovenkerk

KAMPEN - In de Bovenkerk vinden deze week twee orgelconcerten plaats. Beide concerten beginnen om 20.00 uur en aanmelden kan via www.debovenkerk.nl/orgelconcerten.

Op woensdag 14 juli is het de beurt aan Gerwin van der Plaats. Op woensdag 15 juli speelt Arjen Leistra.