Afbeelding
aangeleverd

The Sound of Full Color afgelast na verscherping coronamaatregelen

Algemeen

KAMPEN - Twee weken geleden maakte de organisatie van het jaarlijkse Full Color Festival in deze krant bekend dat er dit jaar in aangepaste vorm een evenement zou plaatsvinden genaamd The Sound of Full Color. 

Emma Quilligan, mede-organisator: “We waren er al bijna klaar voor en hadden er ontzettend veel zin in, maar door de aangescherpte maatregelen hebben we helaas moeten concluderen dat het niet haalbaar is om de organisatie voort te zetten. De risico’s en onzekerheid over hoe lang de maatregelen duren zijn te groot.” 

De organisatie heeft dan ook besloten om The Sound of Full Color af te gelasten. “We bedanken alle vrijwilligers, sponsoren en anderen die het festival een warm hart toedragen en alweer klaar stonden om ons te helpen, dat geeft een goed gevoel. Het 

jubileum van Full Color Festival dat eigenlijk in 2020 had moeten plaatsvinden, verschuiven we nu dus weer een jaartje vooruit en we hopen volgend jaar alsnog dat feest met iedereen te kunnen vieren!”

Op deze afgeslankte editie van Full Color zouden onder andere Shantel & Bucovina Club Orkestar, Mooi Wark en Michelle David and the Gospel Sessions optreden.