Wat wil u burgemeester Koelewijn meegeven?

Vaak als iemand een bedrijf verlaat gaat er een vrolijke kaart rond waarop alle werknemers een korte herinnering of boodschap schrijven aan de aanstaande ex-collega. Dit wil De Brug organiseren voor vertrekkend burgemeester Bort Koelewijn.

Heeft u een leuke boodschap voor de burgemeester? Stuur hem aan redactie@brugmedia.nl en wij publiceren hem op de wenskaart die na de zomer in onze krant verschijnt. Alles wat u hem mee wilt geven, mag op de kaart staan. Stuur uw groet van maximaal 100 woorden naar redactie@Brugmedia.nl met als onderwerp regel: Wens Koelewijn.

Kampen verliest een burgemeester die voor veel mensen veel betekend heeft. Hij was een echte verbinder die veel onder de mensen te vinden was. Met als meest sprekende voorbeeld misschien wel het enthousiasme waarmee hij dikwijls tijdens de jaarwisseling plaatsnam op de melkbus. Een burgemeester onder zijn inwoners.Hoe kijkt u terug op 12 jaar Bort Koelewijn? Wat schiet u te binnen als u aan hem denkt? Wat vond u de bepalende momenten uit zijn burgemeestersschap? De Brug is op zoek naar verhalen van inwoners over de burgemeester. Heeft u een mooie anekdote over Koelewijn, stuur hem dan naar redactie@brugmedia.nl met als onderwerpregel Anekdote Koelewijn. Wij gebruiken het materiaal na de zomer in een uitgave waarin teruggekeken wordt op 12 jaar burgemeesterschap.