Vernielingen IJVV

IJSSELMUIDEN - Onbekenden hebben afgelopen weekend vernielingen gepleegd op het sportpark van IJVV. Er is glaswerk ingeslagen en een reclamebord is gesloopt. “Het huilen staat ons nader dan het lachen”, reageert de sportvereniging. Informatie over de daders kan worden doorgegeven aan de politie en de vereniging.

NK-ticket voor Jasmijn Oude Alink

ZALK - Jasmijn Oude Alink heeft een ticket voor het NK op zak. De amazone uit Zalk won met haar pony Kayra namelijk het Gelders Kampioenschap dat vorige week in Zevenaar werd gehouden. Jasmijn kwam uit in de klasse L1 categorie C. Het NK staat 21 augustus op de kalender.

Elektrische fietsen gestolen

KAMPEN - Dieven hadden het de afgelopen week gemunt op elektrische fietsen. Op 31 juli werd een exemplaar gestolen aan de Hofstraat. Op 8 augustus verdween een elektrische Batavus aan de Zilverschoon. 

Van den Houten speelt in Bovenkerk

KAMPEN - Sander van den Houten geeft donderdag 12 augustus een concert op de orgels in de Bovenkerk. Hij speelt werken van Sweelinck, Piet Kee, Buxtehude, Bach, Saint-Saëns, Martin en Bunk. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.debovenkerk.nl/orgelconcerten

Wens burgervader

KAMPEN - Heeft u een leuke boodschap voor de vertrekkende burgemeester? Wij publiceren hem graag op de wenskaart die na de zomer in onze krant verschijnt. Alles wat u hem mee wilt geven, mag op de kaart staan. Stuur uw groet (max. 100 wrd) naar redactie@Brugmedia.nl met als onderwerp regel: Wens Koelewijn.