KAMPEN - Paul Reichenbach, de organisator van het Kamper Stripspektakel, is burgemeester Bort Koelewijn zeer dankbaar voor zijn inzet voor het evenement de afgelopen jaren. "Hij zorgde vele malen voor een mooie toespraak als officiële opening voor de dag, of hij was zelf op de stripmarkt te vinden. Voor de organisatie was (en is) het een bijzonder prettig gevoel dat de burgemeester en de gemeente Kampen zo achter het evenement staan. " Op verzoek van de Stichting achter het spektakel maakte Paul Geerts, de tekenaar van Suske en Wiske, een portret van de burgemeester. In aanloop naar het spektakel van afgelopen weekend overhandigde Paul Reichenbach het portret. Kijk voor een verslag op pagina 3. Foto: Tennekes.
KAMPEN - Paul Reichenbach, de organisator van het Kamper Stripspektakel, is burgemeester Bort Koelewijn zeer dankbaar voor zijn inzet voor het evenement de afgelopen jaren. "Hij zorgde vele malen voor een mooie toespraak als officiële opening voor de dag, of hij was zelf op de stripmarkt te vinden. Voor de organisatie was (en is) het een bijzonder prettig gevoel dat de burgemeester en de gemeente Kampen zo achter het evenement staan. " Op verzoek van de Stichting achter het spektakel maakte Paul Geerts, de tekenaar van Suske en Wiske, een portret van de burgemeester. In aanloop naar het spektakel van afgelopen weekend overhandigde Paul Reichenbach het portret. Kijk voor een verslag op pagina 3. Foto: Tennekes. Foto Tennekes

Organisator Stripspektakel bedankt burgemeester met portrettekening

KAMPEN - Paul Reichenbach, organisator van het Kamper Stripspektakel, is burgemeester Bort Koelewijn erkentelijk voor zijn inzet voor het evenement de afgelopen jaren Op verzoek van de organisatie maakte Paul Geerts, tekenaar van Suske en Wiske, een portret van de burgervader. In aanloop naar het spektakel van afgelopen weekend overhandigde Paul Reichenbach het portret. (foto: Richard Tennekes)