Open repetitie bij Joyful Sound

KAMPEN - Gospelkoor Joyful Sound houdt woensdag 15 september een open repetitie. Vanaf 20.00 uur staat de deur van het repetitie-gebouw VZOD (schaatsbaan) aan de Beneluxweg open voor geïnteresseerden.

De organisatie vertelt: “Tijdens de repetitie laten we horen welke muziekstijlen we brengen en merk je vooral hoe de onderlinge band is en hoe we gezelligheid en kwaliteit in prima balans houden. Direct meedoen kan natuurlijk ook, maar hoeft niet.”
Vanwege de nog geldende maatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dat kan door op www.joyfulsound.nl het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@joyfulsound.nl.

Dit is het laatste boek van Erdtsieck

Het nieuwste boek van Erdtsieck is ook haar laatste. Boeken vindt ze op haar 77e te veel gedoe. Niet het schrijven ervan. Dat doet ze met plezier en de interviews geven meer energie dan ze kosten.

Voor dit boek deed ze er ruim 40 met ondermeer oud-burgemeesters Kleemans en Oosterhof en leden van de Turkse gemeenschap. Nee, het is het gedoe eromheen. “Hoe verkoop je het? De boekpresentaties en de stress daaromheen. Ik lig ’s nachts wel eens wakker en denk ik: is er wel genoeg koffie en thee?”, lacht Erdtsieck. “Hele kleine dingetjes. Die druk dat vind ik niet prettig op mijn leeftijd. Ik wil me richten op het aspect dat ik het leukst vindt: en dat is schrijven.”

Erdtsiecks nieuwe boek werd op 3 september gepresenteerd in het bijzijn van burgemeester Bort Koelewijn en personen uit de Turkse gemeenschap, waaronder Musa Tozan van de Nebi Moskee. Het boek is sinds 4 september verkrijgbaar bij The Read Shop (boekhandel bos) in Kampen voor 22,95 euro.
Iet Erdtsieck schreef in het verleden meerdere columns voor De Brug. Deze zijn terug te lezen op www.brugnieuws.nl.