Afbeelding
Foto: Erik van Kessel

Jubilarissen gehuldigd bij Wit-Blauw

KAMPEN - Wit-Blauw/Green Organics heeft zaterdag alle jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit gebeurde tijdens de speciale verenigingsdag van de korfbalvereniging.

Zowel voor aanvang van de Kamper derby tussen Wit-Blauw en KV DOS Kampen als in de rust werden ruim 60 leden gehuldigd, onderverdeeld in 25-, 35- en 50-jarige lidmaatschappen. Uit handen van oud-voorzitter Wilco van Maanen ontvingen zij een bijbehorende penning en een bos bloemen. 

Speciale aandacht was er voor Jan Willem Avis, Giny Visscher, Bertha van Boven, Jannie Scheer, Cobie van Ooijen, Alie Westerveld, Gert Westerveld en Robert den Boer. Zij zijn al ruim vijftig jaar lid van Wit-Blauw. 

Vier dagen eerder hield Wit-Blauw een succesvolle sponsoravond. Er is veel gebeurd bij Wit-Blauw. Een nieuw veld, een vernieuwd clubhuis en een nieuw jeugdbeleid. Afgelopen dinsdag konden sponsors tijdens een sponsoravond het eindresultaat bekijken en werden ze bijgepraat over de nieuwe maatschappelijke en duurzame koers van de korfbalvereniging. Ruim zestig sponsors waren aanwezig in de vernieuwde kantine van Wit-Blauw. Ze werden bijgepraat over de nieuwe misse van Wit-Blauw, die is gebaseerd op maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Zo heeft de club een nieuw jeugdbeleid opgezet. Er wordt geïnvesteerd in het opleiden van trainers en pedagogie. Ook is er veel energie gestoken in duurzaamheid en gezondheid.