Roeland Tameling van Kampen Partners verheugt zich op veel bezoekers bij het Ontmoetingsfestival.
Roeland Tameling van Kampen Partners verheugt zich op veel bezoekers bij het Ontmoetingsfestival. foto aangeleverd

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutszplein

Algemeen

KAMPEN - Van 8 t/m 12 oktober wordt in Kampen het Ontmoetingsfestival gehouden. Het festival start 8 oktober met wandelsafari’s door Kampen en besluit 12 oktober met ‘Kom op adem’ in de Bovenkerk. 

Vooral in het weekend van 9 en 10 oktober is er veel te doen in de stad. Op zaterdagmiddag de 9e zijn er dan allerlei activiteiten op het Van Heutszplein, met onder meer een pop-up kinderspeelplaats, optredens van Kamper koren en een meezingevenement. Daarnaast is er een ‘Ervarium’ waar man op speelse manier kan voelen hoe het is om blind te zijn of in een rolstoel te zitten, treedt de Inclusionist op en is er een Human Library in de Stadskazerne.

Andere programma onderdelen zijn onder andere Café de Gelijkheid, de film Code Kampen, de Coming Out dag en een Ontmoetingsdiner. Wat dat allemaal inhoudt, is te lezen op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl.

Het Ontmoetingsfestival sluit direct aan op de Kom Erbij week die van 30 september tot en met 7 oktober plaatsvindt. Kijk voor het actuele programma op www.erbijkampen.nl.