Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Leden PSV Kampen scoren in Wezep

Sport

WEZEP - Diverse ruiters van PSV Kampen kwamen afgelopen weekeinde in actie bij het Bonfix Dressuurconcours in Wezep. De rijvereniging uit Kampen was goed voor diverse podiumplaatsen.

Sharon De Lange-Van Dijk (Dressage van Dijk) reed vrijdag met Kaloucha naar een tweede en derde plek. Ze verzamelde 242 en 212,5 punten. Met Montreux eindigde ze een dag later als derde en vijfde (200,5 en 204,5 punten).

In de L1 reed Marie Louise van Engelen met Kyana in de eerste proef naar een zesde plek. Ze behaalde bij dit optreden 190,5 punten. In de tweede proef ging het beter. In deze proef kwam ze tot 194,5 punten. Hiermee mocht ze de tweede prijs in ontvangst nemen.  

Dion Wieringa liet twee fraaie proeven zien in de klasse B. Dat was goed voor een eerste en tweede prijs (216 en 214,5 punten).

Jinny Bruins kwam in dezelfde klasse uit op een achtste plek met 192,5 punten. Ze viel met dit resultaat niet in de prijzen in de klasse B, maar haar prestatie was wel goed voor een winstpunt.

Bij de pony’s haalde Malon Metselaar twee keer het podium in de klasse B-DE met Quadro. Haar eerste proef werd beloond met 186 punten. Dit leverde haar een derde plaats op.

In de tweede proef ging het nog wat beter. In deze proef reed deze combinatie 188,5 punten bij elkaar, goed voor een tweede plaats.

Jara van Dijk liet afgelopen zondag twee mooie proeven zien in Zwolle. Dit leidde tot twee eerste plaatsen (189,5 punten en 192 punten).

Gerard Meijeringh