Afbeelding
foto aangeleverd

Vier bekende Kampenaren strijden om titel Maestro Kampen 2021

KAMPEN - Na twee eerdere succesvolle Maestro-edities is AMDG druk bezig met de voorbereiding van de derde editie van Maestro Kampen. Op zaterdagavond 9 oktober gaan vier bekende Kampenaren in de Nieuwe Kerk strijden om de Maestro titel.

Omdat Bort Koelewijn zijn taak als burgemeester heeft neergelegd, heeft hij aangegeven zich terug te trekken uit de Maestro competitie van AMDG. Tijdens de repetitie onlangs werd een moment ingelast voor het afscheid van de Maestro . Ook leverde hij zijn baton in. Als dank voor zijn geplande deelname en inzet ontving hij een bos bloemen en de AMDG Maestro foto.
Deelnemers zijn Hilde Palland, 2e kamerlid voor het CDA, Brenda Siebrand, ondernemer in de uitvaartbegeleiding, horecaondernemer Berjo Timmer van de gelijknamige snackbar en Michiel de Groot, eigenaar van Intertoys en voorzitter van de vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen. Michiel geeft aan dat hij met zijn deelname vooral andere mensen enthousiast wil maken voor de muziekverenigingen, want: "Energie genereer je samen, niet alleen.” Aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis. Voor dit evenement is een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR test nodig