Winst en verlies voor biljarters Reijersdam


KAMPEN - Voor biljartvereniging Reijersdam was er winst en verlies in de competitie. Het C2-team kon een zege bijschrijven. Het C3-team ging daarentegen onderuit.

In wijkcentrum Reijersdam moest het C2-team van Reijersdam het opnemen tegen DOS Hattem. De Kampenaren wonnen overtuigend met 36-16. 

Rens Jager speelde een degelijke partij tegen Bennie van Rijssen. Hij maakte zijn 80 caramboles in 26 beurten. Arend Bossink speelde een prima partij. In 23 beurten had hij zijn 60 caramboles gemaakt. Zijn tegenstander Gerard Liefers kwam tot 45 caramboles. 

Martin ten Hove was bijzonder goed op dreef en hij had slechts 17 beurten nodig om zijn 55 caramboles te maken. Zijn tegenstander Albert Heideveld maakte slechts 27 caramboles. Martin ten Hove kwam tot een prachtig moyenne van 3.24.

Het C3 team Reijersdam speelde een uitwedstrijd bij DOS/Hattem. Het leverde voor de biljarters uit Kampen een 31-29 nederlaag op. 

Gerrit van Vlijmen speelde remise tegen Freek Brons. Wim Kars was niet erg op dreef en hij speelde met een moyenne van slechts 1.17. Zijn tegenstander Klaas de Lange maakte de partij in 24 beurten uit met een moyenne van 1.71. 

Herman Segveld speelde een goede partij en won in 27 beurten van zijn tegenstander Hendrik-Jan Brons.