8.400 euro stichting Ontmoeting

KAMPEN/IJSSELMUIDEN - De huis-aan-huis collecte voor stichting Ontmoeting heeft 8.398 euro opgeleverd. De organisatie laat weten erg blij te zijn met dit resultaat. 

Stichting Ontmoeting ondersteunt dak- en thuislozen, ex-gedetineerden en andere mensen die vastgelopen zijn, om hun leven weer op orde te krijgen.

Online bijeenkomst reizen met OV

KAMPEN – Voor mensen die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer is er op 23 en 24 november van 13.30 tot 14.30 uur een online informatiebijeenkomst.

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur stapsgewijs uit hoe een OV-chipkaart kan worden aangevraagd en te gebruiken in het openbaar vervoer. Voor deelname aan deze bijeenkomst is een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of (038) 454 01 30 ontvangt men een inlogcode. Na deze bijeenkomst is het mogelijk om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding. Deelname is gratis. Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Succesvolle collecte HandicapNL

IJSSELMUIDEN / GRAFHORST - Met de collecte van HandicapNL is in IJsselmuiden en Grafhorst 3.956 euro opgehaald. Dit bedrag is exclusief de donaties die via de QR-code zijn gedaan. Met de opbrengst worden landelijke en lokale projecten gefinancierd. 

De organisatie bedankt alle gevers, collectanten en wijkhoofden. Wie de collectant heeft gemist kan op www.handicap.nl online een donatie doen.