Ruime nederlaag heren Reflex

AMERSFOORT - De volleyballers van Zalsman/Reflex hadden zaterdag heel weinig in te brengen bij Keistad. De ploeg uit Amersfoort won met 3-0.

Reflex nam in het begin van de eerste set een voorsprong, maar dat was ook meteen voor het laatst in de gehele wedstrijd. De Kamper ploeg liep bijna de gehele wedstrijd achter de feiten aan. De eerste set ging met 25-22 verloren en de tweede set met 25-20. In de derde set keek Reflex tegen een grote achterstand aan: 20-9.  De ploeg kwam nog sterk terug, maar verloor uiteindelijk met 25-20.

Blessureleed blijft
dames Reflex
achtervolgen

KAMPEN - Het eerste damesteam van Reflex blijft last houden van blessures. Ook zaterdag werd de groep aangevuld met diverse andere spelers. De formatie uit Kampen verloor met 1-3 van SNVV.

Reflex maakte in de eerste set aanvallend een betere indruk dan SNVV. Bij een stand van 19-19 hield Reflex het hoofd koel. De eerste set werd met 25-22 binnengesleept. Ook in de tweede set nam Reflex een kleine voorsprong (13-8).

Daarna viel er een speler geblesseerd weg. De scherpte in het spel van Reflex was even ver te zoeken, waar SNVV vervolgens van profiteerde. Met 19-25 ging de tweede set naar SNVV. Daarna kon Reflex zich niet meer oprichten. SNVV won de overige twee sets met overmacht (15-25 en 13-25).