dinsdag 23 november tot dinsdag 23 november

Online informatiebijeenkomst over reizen met OV. Voor mensen die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer is er op 23 en 24 november van 13.30 tot 14.30 uur een online informatiebijeenkomst.In een klein groepje legt een OV-ambassadeur stapsgewijs uit hoe een OV-chipkaart kan worden aangevraagd en te gebruiken in het openbaar vervoer. Voor deelname aan deze bijeenkomst is een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of (038) 454 01 30 ontvangt men een inlogcode. Na deze bijeenkomst is het mogelijk om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding. Deelname is gratis.Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

woensdag 24 november

Netwerkbijeenkomst werkzoekenden. ArboPositief, de belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden, houdt woensdag 24 november een netwerkbijeenkomst. Werkzoekenden kunnen daar ervaringen uitwisselen en praktische kennis delen. Locatie: zalencentrum De Leuke Hanzestad. Aanvang 10.00 uur.

donderdag 25 november

Bijbellezing over het sterven van Jozef. Ds. Geerts uit Zalk houdt donderdag 25 november een Bijbellezing in de Dorpskerk. Hij gaat in op Genesis 50, vers 22 tot en met 26, waarin het gaat over het sterven van Jozef.Aanvang 19.30 uur.

vrijdag 26 november

Stadswandeling met stadsgids Leuk en interessant: Hanzestad Kampen verkennen met een stadsgids. Of je nu woont in Kampen of Kampen bezoekt. Maak kennis met het historische verleden van onze prachtige binnenstad.Ga mee op ontdekkingstocht door Hanzestad KampenOnze gidsen leiden je langs de mooiste plekjes van de stad.Geef je op via: TouristinfoKampen@gmail.com. Op vrijdag om 14.00 uurOp zaterdag 14.00 uur Op zondag om 14.00 uurLaat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!De rondwandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De start is bij De Stadskazerne, Van Heutszplein 216, Kampen€ 10,00 p.p. Opgeven viaTouristinfoKampen@gmail.com. Wil je liever op een ander tijdstip een stadswandeling door de binnenstad van Kampen maken? Stuur een e-mail naar TouristinfoKampen@gmail.com. Dan nemen we contact met je op.AdresTourist Info De StadskazerneOudestraat 2168261CA Kampenwww.visitkampen.nlTouristinfoKampen@gmail.comBron: https://stad.kampen.nl/nl/evenementen.html

zaterdag 27 november

‘s Heerenbroek 1 - VV Kampen 1

Bron: https://www.vvkampen.nl/

Wilsum 1 - ‘t Harde 1

Bron: https://www.vvwilsum.nl/

IJVV 1 - ZAC 1

CompetitieBron: https://www.ijvv.nl/

Dos Kampen 1 - DOS ‘37 1

CompetitieBron: https://www.doskampen.nl/

zaterdag 27 november

De vaccinatiebus van GGD IJsselland staat zaterdag 27 november opnieuw bij Bovenkerk. Mensen in Kampen kunnen zich op die manier dichtbij huis laten informeren en vaccineren over het coronavaccin. Een afspraak maken is niet nodig. De vaccinatiebus stond al vaker in Kampen. "Dat is elke keer succesvol verlopen, maar nu de besmettingen weer toenemen, is het nodig dat we alles inzetten wat bijdraagt om corona te stoppen”, vertelt Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccinatie bij GGD IJsselland. "In de vaccinatiebus kan iedereen op een laagdrempelige manier informatie krijgen over corona en de vaccins. En wie dat wil, kan zich daarnaast natuurlijk laten vaccineren.” Voor het laten vaccineren is een geldig ID-bewijs verplicht (ook voor kinderen). Ook een mondkapje is verplicht.