Toch protestwandeling tegen coronamaatregelen

KAMPEN - Zo’n 150 mensen liepen zaterdagavond voor de derde zaterdag op rij door de Oudestraat als protest tegen de coronamaatregelen. Deelnemers droegen teksten mee als ‘Wij maken ons hart voor vrijheid’ en ‘Geen QR’. De demonstratie is wederom zeer rustig verlopen.

Van tevoren riep burgemeester Sander de Rouwe nog om niet samen te komen in de binnenstad. De verscherpte coronamaatregelen lieten dat wat hem betreft niet toe. Mogelijk zou er zelfs ingegrepen worden als aan dat verzoek niet voldaan werd. Zaterdagavond heeft de politie de demonstranten gewoon laten wandelen en de optocht is zonder incidenten verlopen.

Nieuwe single van Vincent Corjanus

KAMPEN – Zanger Vincent Corjanus heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Even Alleen’. Het is de laatste single van zijn album ‘Drama & Avontuur’.

Het lied is voorlopig de laatste single van de jonge zanger. Hij heeft door de coronamaatregelen momenteel een pauze ingelast in zijn Nederlandse tour langs theaters, zalen en bibliotheken. De single is te beluisteren op Spotify.

Nieuwe dirigent voor Arise Kampen

KAMPEN – Onlangs is Wolfried Kaper, dirigent van Arise Kampen, overleden. Arise heeft een opvolger gevonden in Sander van den Houten.

Van den Houten (1987) is reeds dirigent van Concertkoor Immanuel Kampen en van Zang- en Oratoriumvereniging Raalte. Daarnaast is hij werkzaam als organist. Arise Kampen geeft onder zijn leiding op 17 december een adventsconcert in de Buitenkerk. Aanvang 20.00 uur.