Set-Up pakt punt bij Renswouw

RENSWOUDE - De volleyballers van Ten Brinke Set Up hadden het afgelopen zaterdag lastig bij Renswouw. Door het winnen van de laatste set wisten de IJsselmuidenaren toch nog een punt te pakken.

Door blessures en ziekte werd een beroep gedaan op oudgediende Remco Bultman. Bij aantreden in de sporthal werd vooral het lengteverschil al snel duidelijk, maar dat is dit seizoen niets nieuws.

De eerste set werd niet sterk begonnen door Set-Up. Er werden veel servicefouten gemaakt en door goede servicedruk van de mannen uit Renswoude kwam Set-Up er niet goed in. Renswouw won de eerste set gemakkelijk met 25-16.

Daarna keek Set-Up al snel tegen een 5-0 achterstand aan. Renswouw kon de voorsprong gemakkelijk vasthouden en won de tweede set met 25-17.

In de derde set kon Set-Up aardig meekomen, maar uiteindelijk wisten de lange mannen uit Renswoude weer een gat te slaan en ook deze set binnen te halen (25-18).

In de vierde set ging het de hele tijd gelijk op. Boven de twintig punten pakte Set-Up een voorsprong. Door een aantal gewonnen duels bij het net kon de set binnengesleept worden met 24-26. 

Naar alle waarschijnlijkheid was dit voor Set-Up de laatste wedstrijd van het jaar. De ploeg staat op een zesde plek in de eerste divisie A met achttien punten uit acht wedstrijden. De ploeg kijkt tevreden terug.