Online orgelconcert met kerstmuziek

KAMPEN - Vanwege de aangescherpte maatregelen wordt het jaarlijkse kerstconcert van organist Harm Hoeve ook dit jaar online uitgezonden via zijn YouTube-kanaal. 

Op vrijdag 10 december speelt hij vanaf 20.00 uur op het Hinsz-orgel in de Bovenkerk fantasieën over bekende kerstliederen. 
Tijdens het concert krijgt de organist zijn nieuwe kerst-cd overhandigd door opnametechnicus Jan Quintus Zwart. Op de cd staan eigen kerstfantasieën. De cd is te bestellen via harmhoeve@solcon.nl.

Orgelconcert in Bovenkerk

KAMPEN - Bastiaan Stolk geeft zaterdag 11 december een kerstconcert op het Hinsz-orgel in de Bovenkerk. Hij speelt werken van onder meer Bach, Guilmant, Mudde en Veldman. Na het concert is er koffie en thee verkrijgbaar.

Aanvang 15:00 uur. Kerk open vanaf 14:30 uur. Entree kost 10 euro. Jeugd tot 17 jaar gratis.

Kerstsingle van De Molenbroeders

KAMPEN - De Molenbroeders uit Kampen hebben een kerstsingle uitgebracht onder de titel 'Kerst vier je met z'n alllen'.

De single is te beluisteren op youtube.com.

De Mooiste Dag op zaterdag 2 juli 2022

KAMPEN - Stichting Live Life organiseert ieder jaar 'De Mooiste Dag' een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving.

Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een mooie dag in de vrije natuur. Dit jaar kon dat wegens corona omstandigheden niet doorgaan. De tocht staat nu geagendeerd voor 2 juli.