Kenan Durmusoglu voelt zich op z'n gemak bij KHC.
Kenan Durmusoglu voelt zich op z'n gemak bij KHC. Foto Tennekes

KHC en trainer Kenan Durmusoglu gaan met elkaar verder

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - De samenwerking tussen Kenan Durmusoglu en KHC krijgt een vervolg. De huidige hoofdtrainer van KHC heeft zijn contract met één seizoen verlengd. Daarnaast is er nog een optie voor een tweede jaar in de overeenkomst opgenomen.

Durmusoglu is bezig aan zijn tweede jaar op Sportpark De Venen. KHC is lovend over de samenwerking tussen trainer, selectie en de vereniging. Naast Durmusoglu heeft ook assistent-trainer Jan Willem Palland zijn contact met een jaar verlengd.

Durmusoglu reageert zaterdag opgetogen. “Het ziet er goed uit. KHC is een prima volksclub waar ik me thuis voel. Ik heb een leuke selectie waarmee ik lekker kan werken. Daarnaast ben ik bij KHC omringd door mensen die vertrouwen in me hebben. En ze laten dat ook blijken. Dat is een mooi gegeven bij een club als KHC”, aldus Durmusoglu.

De trainer voelt zich aangetrokken door het ‘volkse’ karakter van KHC. "Je wordt gewaardeerd. Ik ben altijd voor iedereen beschikbaar. Na een training of wedstrijd blijf ik altijd even hangen. Dat vind ik belangrijk. Even praten met mensen. Ik heb altijd een luisterend oor voor mensen die behoefte hebben aan uitleg.” 

Daarnaast ziet Durmusoglu nog voldoende mogelijkheden om door te groeien met de spelersgroep. "Ik heb een prima selectie. De komende tijd zullen we moeten doorselecteren om tot een nog betere ploeg te komen.” Durmusoglu doet het naar behoren met KHC. Het afgelopen seizoen stond KHC op een vijfde plek toen de competitie al na vier ronden in het slot werd gegooid. Dit seizoen is KHC terug te vinden op de negende plek in de eerste klasse D.