KAMPEN - Nog tot en met 19 december kan iedere Kampenaar genieten van ijspret op een grote kunstijsbaan op het Kamper plein. Mark Homme van der Veen van Sportservice Kampen is de grote initiator van het project. Hij wist ‘Heel Kampen Schaatst' samen met de vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) en de horeca te realiseren. De kunstijsbaan werd zaterdag 11 december voor het eerst geopend voor het publiek, door burgemeester Sander de Rouwe. Tot en met vrijdag 17 december is het ijs vanaf 14.30 tot 17.00 uur geopend op zaterdag en zondag is het geopend van 11.00 tot 17.00 uur. In het midden op de foto burgemeester Sander de Rouwe.
KAMPEN - Nog tot en met 19 december kan iedere Kampenaar genieten van ijspret op een grote kunstijsbaan op het Kamper plein. Mark Homme van der Veen van Sportservice Kampen is de grote initiator van het project. Hij wist ‘Heel Kampen Schaatst' samen met de vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) en de horeca te realiseren. De kunstijsbaan werd zaterdag 11 december voor het eerst geopend voor het publiek, door burgemeester Sander de Rouwe. Tot en met vrijdag 17 december is het ijs vanaf 14.30 tot 17.00 uur geopend op zaterdag en zondag is het geopend van 11.00 tot 17.00 uur. In het midden op de foto burgemeester Sander de Rouwe. Foto Tennekes

'Heel Kampen schaatst' op de Plantage

KAMPEN - Nog tot en met 19 december kan iedere Kampenaar genieten van ijspret op een grote kunstijsbaan op het Kamper plein. Mark Homme van der Veen van Sportservice Kampen is de grote initiator van het project. Hij wist ‘Heel Kampen Schaatst' samen met de vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) en de horeca te realiseren.

‘Heel Kampen Schaatst’ wordt mogelijk gemaakt door het heropeningsfonds van de gemeente, sponsoring en de Cruyff Foundation. De ijsbaan beslaat een oppervlakte van 176 vierkante meter, is 8 meter breed en 22 meter lang.
De kunstijsbaan werd zaterdag 11 december voor het eerst geopend voor het publiek, door burgemeester Sander de Rouwe. Tot en met vrijdag 17 december is het ijs vanaf 14.30 tot 17.00 uur geopend op zaterdag en zondag is het geopend van 11.00 tot 17.00 uur.