KAMPEN - Het kon nog net voor een nieuwe lockdown de overige kerstconcerten die eventueel in Kampen zouden plaatsvinden onmogelijk maakten. The Gents traden dit weekend op zaterdagmiddag op in het nieuwe culturele centrum De Burgwal. Het concert was eerder naar de middag verplaatst vanwege de lockdownmaatregelen zoals ze tot afgelopen zondag golden. The Gents bestaat uit zangers uit alle delen van het land. Ook voormalig wethouder Geert Meijering zingt in het koor.
KAMPEN - Het kon nog net voor een nieuwe lockdown de overige kerstconcerten die eventueel in Kampen zouden plaatsvinden onmogelijk maakten. The Gents traden dit weekend op zaterdagmiddag op in het nieuwe culturele centrum De Burgwal. Het concert was eerder naar de middag verplaatst vanwege de lockdownmaatregelen zoals ze tot afgelopen zondag golden. The Gents bestaat uit zangers uit alle delen van het land. Ook voormalig wethouder Geert Meijering zingt in het koor. Foto Tennekes

The Gents zorgen voor kerstgevoel in De Burgwal

KAMPEN - Het kon nog net voor een nieuwe lockdown de overige kerstconcerten die eventueel in Kampen zouden plaatsvinden onmogelijk maakte. The Gents traden dit weekend op zaterdagmiddag op in het nieuwe culturele centrum De Burgwal. Het concert was eerder naar de middag verplaatst vanwege de lockdownmaatregelen zoals ze tot afgelopen zondag golden. The Gents bestaat uit zangers uit alle delen van het land. Ook voormalig wethouder Geert Meijering maakt deel uit van het koor.