KAMPEN - Veel Kamper kerken vierden kerst noodgedwongen online. Zo ook de Baptistengemeente. Vanwege de vele online vieringen het afgelopen jaar, zijn de gemeenteleden wel wat gewend, maar kerst was wel even extra slikken. Toch bleek het voor velen een leuke dienst. Tjarko en Marieka de Jong beleefden samen met hun drie kinderen de kerstdienst van deze kerk. Op de foto is te zien dat de kinderen een challenge deden waarbij ze met rietjes de schapen (watjes) in de stal moesten blazen. Meer op pagina 3.
KAMPEN - Veel Kamper kerken vierden kerst noodgedwongen online. Zo ook de Baptistengemeente. Vanwege de vele online vieringen het afgelopen jaar, zijn de gemeenteleden wel wat gewend, maar kerst was wel even extra slikken. Toch bleek het voor velen een leuke dienst. Tjarko en Marieka de Jong beleefden samen met hun drie kinderen de kerstdienst van deze kerk. Op de foto is te zien dat de kinderen een challenge deden waarbij ze met rietjes de schapen (watjes) in de stal moesten blazen. Meer op pagina 3. Foto Tennekes

Kamper Kerken vieren Kerstmis online

KAMPEN - Veel Kamper kerken vierden kerst de noodgedwongen online. Zo ook de Baptistengemeente Kampen. Tjarko en Marieka de Jong beleefden samen met hun drie kinderen thuis de Kerstdienst van deze kerk, met het nodige plezier. De online vieringen van hun kerk zijn ze inmiddels wel wat gewend, maar met Kerst was het toch wel even extra slikken. Op de foto is te zien dat de kinderen van het huis een challenge deden waarbij ze met rietjes de schapen (watjes) in de stal moesten blazen.