Afbeelding
Foto: John Zoetebier

KHC pakt punt in Apeldoorn

Sport

APELDOORN - KHC heeft zaterdag knap een 1-1 gelijkspel behaald bij het sterke CSV Apeldoorn. “De teamprestatie was wederom geweldig. Daar kun je alleen maar trots op zijn. We zijn moeilijk te verslaan”, aldus KHC-trainer Kenan Durmusoglu.

KHC liet CSV Apeldoorn komen en wachtte op het juiste moment om de thuisploeg pijn te doen. Dat lukte in de 43ste minuut. Leroy Knol werd op het juiste moment bediend en knalde de bal in de hoek. Toch ging KHC niet met een voorsprong rusten. Uit een scrimmage maakte CSV Apeldoorn gelijk nog voor de pauze gelijk.

In de tweede helft was het beeld van de wedstrijd hetzelfde. “Zij wilden heel graag, maar wij kunnen goed verdedigen. Er waren momenten dat we ze pijn hadden kunnen doen in de omschakeling. Dan hadden we deze wedstrijd winnend af kunnen sluiten, al moet ik wel zeggen dat CSV Apeldoorn ook momenten heeft gehad”, aldus Durmusoglu, die de puntendelling omschreef als een echte teamprestatie. Dat hij zes spelers wegens blessures moest missen gaf extra cachet aan de prestatie. 

Durmusoglu moest zelfs een beroep doen op Tom Diender, die tegenwoordig in het derde elftal van KHC speelt. “Hij heeft de laatste twintig minuten gespeeld.”

Gerard Meijeringh