Dion Wieringa en Sharon De Lange Van Dijk.
Dion Wieringa en Sharon De Lange Van Dijk. Foto: Aangeleverd

Dion Wieringa en Sharon De Lange van Dijk van PSV Kampen regiokampioen

Sport

LONNEKER/DENEKAMP - PSV Kampen heeft afgelopen weekeinde twee titels behaald bij de regiokampioenschappen in Lonneker en Denekamp. Dion Wieringa en Sharon de Lange Van Dijk pakten ieder de titel en mogen zich regiokampioen noemen. Ze hebben zich geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen die gaan plaatsvinden in Ermelo. 

De regiokampioenschappen dressuurpaarden vond plaats in Lonneker. Het was prijs voor Dion Wieringa van PSV Kampen. Met Hylton pakte ze de regiotitel in de L1. 

Sharon De Lange Van Dijk kwam in de klasse M2 in actie met Evy’s Hotgirl. Ook zij liet zich kronen tot regiokampioen. Irene Esselink-Van der Bijl behaalde met Lizzy een zesde plaats in de klasse B.  

Marie Geloof In Je Zelf eindigde met Kyana als tiende in de M1. 

Sharon De Lange Van Dijk reed ook nog met twee andere paarden in de klasse L2. Met Karucha scoorde ze een negende plaats en met Montreux kwam ze op een zeventiende plek terecht.

Regiostrijd springen

Bij de regiokampioenschappen pony’s springen in Denekamp deden drie leden van PSV Kampen mee. 

Sannedien Lassche legde met Baile beslag op de vijfde plaats in een sterk deelnemersveld van maar liefst vijftig deelnemers in de klasse B, categorie D/E. Jara van Dijk eindigde met Xaviera in dezelfde klasse als 23ste. In de klasse L/DE kwam Dyanne Buijert met Challenge uit op plek zeventien.

Gerard Meijeringh