zaterdag 5 maart

‘t Harde 1 - Wilsum 1; VV Kampen 1 - VSW 1; Bennekom 1 - Dos Kampen 1; IJVV 1 - Den Ham 1

In de Bovenkerk wordt zaterdag 5 maart een psalmzangavond gehouden voor noodhulp in Malawi. In januari is Malawi getroffen door orkaan Ana. Door extreme regenval zijn er overstromingen ontstaan. Vele huizen zijn ingestort en duizenden mensen zijn dakloos geraakt en op zoek naar een veilig onderkomen en voedsel. Stichting Stéphanos en stichting Timotheos, beiden werkzaam in Malawi, hebben de handen ineen geslagen om noodhulp te verlenen in Malawi. De collecte op de psalmzangavond is volledig bestemd voor noodhulp in Malawi. De bezoekers hebben een vaste zitplaats. De koorzang wordt verzorgd door Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo o.l.v. Harm Hoeve. Organist is Marco den Toom. De kerk is open vanaf 19:00 uur. De psalmzangavond begint om 19:30 uur. Predikant is ds. M. van Sligtenhorst. De toegang is gratis. Parkeertip: Burgemeester Berghuisplein.

Christen zijn door de week De Baptistengemeente Kampen houdt zaterdag 5 maart een bijeenkomst dag over christen zijn door de week. Locatie: Triangel 1. Aanvang 09:30 uur, einde: 16:00 uur. Zelf lunch meenemen. Opgeven bij tcscholten4@gmail.com

maandag 7 maart

Informatieavond over dementie. Het Alzheimer Trefpunt Kampen-Zwartewaterland houdt maandagavond 7 maart een avond voor mensen met dementie, voor hun naasten en voor mensen die meer over Alzheimer willen weten. De avond heeft als thema ‘Binnenkijken bij dementie’.Gerdien Top van Topvoordementie laat de aanwezigen een kijkje nemen in het brein met dementie. Wat doet dementie met het brein en welke gevolgen voor het dagelijks leven heeft dat? Tijdens deze avond kan worden ervaren wat er in het hoofd gebeurt als het brein niet doet wat je wilt.De avond wordt gehouden in de tuinkamer van Ma Greet aan de Burgwal 45. Aanvang 19:30 uur.

zaterdag 12 maart

Wilsum 1 - ‘s Heerenbroek 1; Wijthmen 1 - VV Kampen 1; ASC ‘62 1 - IJVV 1; Dos Kampen 1 - Nunspeet 1.

zondag 13 maart

WesterPLUSdienst in Westerkerk. In de Westerkerk wordt zondag 13 maart een zogeheten WesterPLUSdienst gehouden. Voorganger is ds. Schuurman uit Oldebroek.Medewerking komt van Luis Miguel Pijffers (panfluit) en Herman Kamp (orgel/piano). Aanvang 17:00 uur.

zaterdag 19 maart

Sv Zalk 1 - Wilsum 1; VV Kampen 1 - ‘t Harde 1; Dos Kampen 1 - Merino’s de 1;  IJVV 1 - Be Quick ‘28 1.