Gratis CDA-stadswandeling

KAMPEN - Het CDA Kampen organiseert zaterdag 5 maart een gratis stadswandeling. De wandeling wordt gegeven door Cor Adema en zijn dochter Simone Adema-Poelstra. Simone: “We wonen in een prachtige Hanzestad. Heb je altijd al meer willen weten over de stad waar je woont, meld je dan aan!” 

Simone Adema-Poelstra is architectuur- en stedenbouwhistorica en is afgestudeerd op de Kamper binnenstad. Het CDA zet zich actief in voor een hartelijke historische binnenstad en een actief verenigingsleven. Simone: “vandaar het idee voor deze wandeling. Met hart voor de stad en oog voor elkaar samen door Kampen wandelen.”
De wandeling begint zaterdag 5 maart om 13.30 uur vanaf de Stadskazerne aan de Oudestraat. Aanmelden voor de gratis wandeling kan via: cdakampen@gmail.com

Politie schakelt hulp Burgernet in

KAMPEN - De politie heeft woensdagmiddag de hulp van Burgernet ingeschakeld bij de zoektocht naar een lichtgetinte man van ongeveer twintig jaar.

De man is ongeveer 1 meter 70 groot, heeft een gemiddeld postuur, kort zwart haar, zwarte kleding, zwarte schoenen en een doorzichtige plastic tas mee. Tips kunnen gemeld worden bij 0800-0011.

Nachtelijke afsluiting N50

KAMPEN – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N50 tussen Kampen en Ens in beide richtingen afgesloten tussen vrijdag 4 maart 21.00 uur en zaterdag 5 maart 08.00 uur. 

Ook de tussengelegen op- en afritten zijn dan niet te gebruiken.
De parallelweg N765 over de Ramspolbrug blijft beschikbaar. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Vals geld

KAMPEN - De politie heeft woensdag een 39-jarige Kampenaar aangehouden nadat hij met vals geld betaalde in een winkel.

De politie heeft de zaak in onderzoek.