Weer duel IJVV afgelast

(door Gerard Meijeringh) 

IJSSELMUIDEN - De spelers van IJVV kwamen zaterdag wederom niet in actie. Het duel tegen Vroomshoopse Boys werd afgelast vanwege coronagevallen bij de ploeg uit Vroomshoop. Een week eerder werd ook het duel van IJVV bij Be Quick ’28 al geschrapt.

Evenals zeven dagen eerder speelde IJVV afgelopen zaterdag geen oefenwedstrijd. “Ik heb ervoor gekozen om de jongens vrij te geven. Er komt een zwaar programma aan. Ik kies ervoor om de jongens fris te houden. Er komt nog genoeg op ze af”, vertelde IJVV-trainer Emiel Diender afgelopen vrijdag.

Hij doelde erop dat de duels tegen Be Quick ’28 en Vroomshoopse Boys door de weeks zullen moeten worden ingehaald en dat zorgt voor een extra belasting. 

Voor het inhaalduel tegen Be Quick is inmiddels een datum gevonden. Deze wedstrijd wordt ingehaald op dinsdag 8 maart. Het is nog niet bekend wanneer het duel Vroomshoopse Boys-IJVV wordt ingehaald. Dinsdag 13 maart is een optie. 

Op dinsdag 8 maart staat er nog een inhaalwedstrijd in het Kamper voetbal op het programma. Dan wordt de wedstrijd Kampen-Zalk gespeeld. Dit duel werd op 19 februari afgelast. Een week later speelt DOS Kampen een inhaalwedstrijd. De ploeg van trainer Johan Pitstra speelt dan de uitwedstrijd bij DTS Ede. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd van DOS tegen DZC '68 wordt uitgespeeld. Dit duel werd zaterdag in de rust gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter.