Eindelijk weer winst voor C3-team Reijersdam

KAMPEN - Het C3-team van Reijersdam kon vorige week woensdag eindelijk weer eens juichen. De Kamper biljarters wonnen met 32-26 van SMR uit Hattem.

Reijersdam tegen SMR was een wedstrijd met een verhaal. In eerste instantie kwamen verkeerde spelers in actie. Daarom moesten twee partijen opnieuw worden gespeeld. Dat veroorzaakte nogal wat rumoer in Wijkcentrum Reijersdam. 

Benji van Kleef speelde tegen Menja van Rijssen en won de partij met 12-8 in 32 beurten. Gerrit van Vlijmen verloor zijn partij tegen Gerda van Vilsteren met 8-12. Van Vilsteren won in 38 beurten. Wim Kars had wel 40 beurten nodig om te winnen van Heidi van Oene, uitslag 12-6.

Het C2 team van BV Reijersdam verloor wederom. Dit keer was HBC uit Hoogeveen met 22-30 te sterk. Met name Rens Jager en Arend Bossink waren niet goed op dreef. 

Rens Jager verloor met 4-12 in 15 beurten van Sau Pham, die zeer goed speelde met een moyenne van 6.67. Rens Jager scoorde slechts 32 caramboles. 

Arend Bossink had nogal wat last van het rumoer rondom het C3-team Reijersdam en dat was aan zijn spel te merken. In 28 beurten verloor hij met 6-12 van Andre van der Kolk. 

Het enigste lichtpunt was Martin ten Hove die goed speelde en in 29 beurten en won van Roel Riemersma, uitslag 12-6.