Set-Up wint weer van VC Zwolle

ZWOLLE - Na de doordeweekse 1-3 nederlaag van Ten Brinke Set-Up tegen VVH, konden de volleyballers uit IJsselmuiden zaterdag weer een overwinning bijschrijven. Wederom werd gewonnen van VC Zwolle: 2-3.

Set-Up begon prima in Zwolle. Door een sterke servicedruk van de mannen uit IJsselmuiden kwam Zwolle in de problemen. Daarnaast verdedigde de ploeg goed. Een enthousiast spelend Set-Up pakte de eerste set met 22-25.

Ook in de tweede set waren de IJsselmuidenaren scherp en gebrand om elke bal te scoren. Er werd goed druk gezet en weinig servicefouten gemaakt. Ook de blokkering werd goed dichtgezet, waardoor Zwolle echt geen enkele kans had om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Set-Up won de tweede set met 19-25.

Daarna begon Set-Up slordiger te spelen en kwamen de Zwollenaren er beter in. VC Zwolle begon beter te serveren en Set Up kon de pass niet brengen. Set-Up kon zich niet herpakken en verloor de derde en vierde set (25-18 en 25-16).

Toch wisten de IJsselmuidenaren de wedstrijd nog naar hun hand te zetten. Met veel enthousiasme en gesteund door de meegereisde supporters sleepte Set-Up de vijfde set eruit met 7-15. Set-Up is na deze overwinning terug te vinden op de zevende plek in de eerste divisie A.