BV Reijersdam beleeft wisselvallige week

KAMPEN - Voor biljartvereniging Reijersdam was het een week met wisselvallige resultaten. Het dagteam van biljartvereniging Reijersdam speelde twee uiterste wedstrijden deze week. 

De dagploeg van Reijersdam begon maandag met een 45-30 nederlaag tegen De Ghesellen uit Emmeloord. Het team van Reijersdam had te maken met corona. Daardoor moest Wim Kars twee partijen spelen. Hij wist één partij te winnen. Rens Jager en Henk Meinen verloren.

Twee dagen later was het dagteam van Reijersdam weer compleet. De Kamper formatie won met 32-48 bij DOS in Hattem. Rens Jager won in 25 beurten (uitslag 6-12). Gerrit van Vlijmen had 31 beurten nodig om tot winst te komen (uitslag 9-12). 

Martin ten Hove won in 26 beurten van Herman Brons met 9-12 en Wim Kars kon eindelijk weer zijn eigen partij spelen en hij won in 32 beurten. Door deze overwinning werd de laatste plaats in poule 1 overgedragen aan DOS.

Het C3 team van BV Reijersdam speelde vrijdagavond een uitwedstrijd tegen BV Steenwijk en er werd verloren met 29-25. Ondanks deze nederlaag blijft het team nog meedoen om de bovenste plaats en staat nu op de vierde plaats. 

Gerrit van Vlijmen verloor met 12-6. Ook Herman Segveld kon zijn partij niet winnen en verloor met 12-7. Wim Kars redde de eer van BV Reijersdam door met 5-12 te winnen van Sijtze IJkema in 24 beurten.