Afbeelding
foto Tennekes

Quiz avond voor Live Life

Algemeen


KAMPEN –Stichting Live Life organiseert samen met de Leuke Hanzestad en Kamper Events voor zaterdag 2 april een quiz avond om daarmee geld in te zamelen voor het jaarlijkse event ‘De Mooiste Dag’.

De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving. ‘Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement, is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement’, vertelt Nathasja Visser. Dit jaar zal de Mooiste Dag op zaterdag 2 juli plaatsvinden. ‘We vieren dan ook ons jubileum. Vorig jaar bestonden we 25 jaar, maar door corona hebben we dat toen niet kunnen vieren.’

Stichting Live Life heeft ieder jaar circa 20.000 euro nodig om voor de ruim achthonderd deelnemers een mooie dag te organiseren. ‘We ontvangen geen overheidssubsidie en zijn daarom voor het vergoeden van de onkosten volledig afhankelijk van sponsoren en donateurs. Ook het bedrijfsleven en tal van organisaties in Kampen en omgeving dragen jaarlijks hun steentje bij’, aldus Nathasja.

Quiz
De quiz avond – met algemene kennisvragen - vindt plaats in de Leuke Hanzestad op zaterdag 2 april en start om 19:30 uur. Meedoen kost tien euro per persoon. Nathasja: ‘De eerste prijs is een bon van honderd euro van De Majesteit. De tweede prijs is een wijnpakket van Wijnkoperij Ten Hove, en de derde prijs is Koffie met gebak van de Stadsherberg. En als extra prijs hebben we een overnachting voor twee personen in Boetiekhotel Kampen!’

Opgeven
Bedenk een originele teamnaam en schrijf in met minimaal twee, en maximaal zes personen per team via publiciteit@stichtinglivelife.nl.