Muziek van Henri Nuyen tijdens SOLO

KAMPEN – In ’t Ukien wordt vrijdag 25 maart vanaf 20:00 uur een avond gehouden voor mensen zonder partner onder de naam SOLO.

Met een hapje en drankje kan genoten worden van een live optreden van zanger-gitarist Henri Nuyen. De toegang is gratis. Locatie: Korteweg 4.

Kidspraise NGK

KAMPEN - In de Ned. Gereformeerde Kerk aan de Broederweg wordt zondag 3 april een Kidspraise gehouden. 

Dit is een dienst vol muziek en het verhaal van Max Lucado 'Had ik maar een groene neus' wordt verteld. Het is een dienst voor kinderen t/m 10 jaar. Aanvang 17.00 uur.

Mishandeling

KAMPEN - In de nacht van zaterdag op zondag is rond 00.25 uur een 21-jarige man uit Kampen aangehouden nadat hij in de Vispoort een man had mishandeld.

De aangever wilde de ruzie die de verdachte met een andere persoon had sussen en werd daarbij zelf geslagen. Op het moment dat de verdachte aan werd gehouden door de politie kwamen er een tweetal vrienden bij staan waarvan er één het werk van de politie belemmerde. Deze 20-jarige jongen is aangehouden. De andere jongen een 19-jarige man uit Kampen, betrokken bij de eerste vechtpartij, kon zich niet legitimeren en ook hij is aangehouden.

Autoinbraak

IJSSELMUIDEN - Bij een inbraak uit een auto die geparkeerd stond aan de Spoordwarsstraat in Ijsselmuiden is een radio navigatieset gestolen.

De inbraak vond plaats tussen zaterdag 12 maart 15.30 uur en zondag 13 maart 22.30.