Nieuwe vloer in acrohal

KAMPEN - De afgelopen maanden zijn CGV Wilhelmina en Sportraad Kampen in gesprek geweest met de gemeente over de aanleg van een nieuwe vloer in acrohoal. Inmiddels heeft de gemeente de oude vloer laten vervangen en is de nieuwe vloer in gebruik genomen.

Het voortraject was lang. Zo moest een aantal vragen worden beantwoord. Was de oude vloer nog te repareren? Was de airfloor vloer een serieuze optie? 

Uiteindelijk bleek het niet haalbaar om de vloer te repareren. Vervolgens werd de airfloor getest, maar er ging uiteindelijk ook een streep door dit alternatief, omdat deze vloer volgens Wilhelmina nog niet geschikt is voor wedstrijden. Uiteindelijk werd gekozen voor een verende vloer voor acrogym en turnen. 

De vloer moest op verschillende punten worden aangepast en onder de deskundige leiding van Dik Koster hebben vrijwilligers van Wilhelmina het afbreken en aanpassen van de vloer geregeld. Jansen en Fritsen kon toen de ondervloer en de toplaag erop leggen. Nadat Koster nog de nodige aanpassingen had gedaan, kon de vloer in gebruik genomen worden. De sporters zijn blij met de nieuwe vloer. 

Congres

Vrijdag 25 maart vindt er in het stadhuis een congres plaats, bedoeld voor besturen van de sportraden van de noordelijke provincies. Het congres wordt georganiseerd door het NOC*NSF, met medewerking van Sportraad Kampen en Sportraad Leeuwarden.