VV Kampen verliest ook bij Noord Veluwe Boys

HATTERMERBROEK - Ook in het dertiende competitieduel is VV Kampen zonder punten gebleven. Noord Veluwe Boys won thuis met 2-0 van de hekkensluiter.

In Hattemerbroek werd het duel afgewerkt tussen de voorlaatste ploeg in de vierde klasse D, Noord Veluwe Boys, en rode lantaarndrager VV Kampen. Vol goede moed ging Kampen op jacht naar de eerste punten. Aanvankelijk hield Kampen de boel goed gesloten, maar in de 18e minuut gaven de bezoekers de 1-0 veel te gemakkelijk weg.

De rest van de eerste helft was in evenwicht. Er lagen mogelijkheden voor Kampen om tot kansen te komen. “Maar konden de rust niet bewaren. Daar zijn we niet goed mee omgegaan”, aldus Kampen-trainer Jeroen Kloekke.

Beide ploegen deden weinig voor elkaar onder, maar Kampen kwam in de tweede helft op een 2-0 achterstand. De gasten hadden pech dat een ongelukkige handsbal van Marc ter Steeg werd bestraft met een penalty. Daarna was Kampen soms gevaarlijk, maar een doelpunt bleef uit. Aan de andere kant raakte Noord Veluwe Boys nog de paal.