vrijdag 1 april


Kamper Kampvuur Avond op Koeplein

Op het Koeplein wordt op 1 april een Kamper Kampvuur Avond gehouden. Het vuur brandt van 20:30 tot 22:30 uur. Op deze avond mogen gitaristen, zangers en zangeressen zich op het plein verzamelen om met z’n allen rondom vuurkorven bekende kampvuurliedjes te spelen en te zingen.

zaterdag 2 april


De Speelpoort viert 70-jarig bestaan

Klimmen, glijden, schommelen en springen. Het kan al 70 jaar bij speeltuin de Speelpoort in Kampen. Dit jaar viert De Speelpoort haar 70-jarig jubileum. Reden voor een groot feest. Op zaterdag 2 april om 13:30 uur opent de speeltuin haar poorten met een heus Ridders & Prinsessenfeest.

VHK 1 - VV Kampen 1

Dieze West 1 - Wilsum 1

Dos Kampen 1 - SDV Barneveld 1

Quick ‘20 1 - IJVV 1

Quiz avond voor Live Life

Stichting Live Life organiseert samen met de Leuke Hanzestad en Kamper Events voor zaterdag 2 april een quiz avond om daarmee geld in te zamelen voor het jaarlijkse event ‘De Mooiste Dag'. De quiz avond - met algemene kennisvragen - vindt plaats in de Leuke Hanzestad op zaterdag 2 april en start om 19:30 uur. Meedoen kost tien euro per persoon. Opgeven: Bedenk een originele teamnaam en schrijf in met minimaal twee, en maximaal zes personen per team via publiciteit@stichtinglivelife.nl.

zondag 3 april


E-meeting in Kamperveen

In de Gereformeerde Kerk in Kamperveen wordt zondag 3 april een E-meeting gehouden. De E staat voor Everybody, wat wil zeggen dat de meeting voor iedereen is, al ligt het accent vooral op het bereiken en aanspreken van jongeren. Janco Zijlstra uit Elburg gaat voor. Muzikale medewerking komt van Ludy Bronsema en Conny Fikse. Aanvang 09:30 uur. Na de dienst is er tijd om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee.

maandag 4 april


Informatieavond over de ‘De Wet Zorg en Dwang’

Alzheimer Trefpunt houdt maandagavond 4 april een informatieavond over de ‘De Wet Zorg en Dwang'. Deze wet is op 1 januari 2020 ingegaan en gaat over onvrijwillige zorg bij mensen met dementie of met een verstandelijke beperking. De Wet Zorg en Dwang draagt bij aan een betere bescherming van hen. De wet bepaalt of zij zorg mogen krijgen waarvoor doet or hen geen duidelijke toestemming is gegeven of zorg waar tegen ze zich verzetten. Barbara Oppelaar van Ervarea zal de aanwezigen duidelijk maken wat de wet inhoudt en wat dit betekent in de praktijk.Locatie: Tuinkamer van Ma Greet, Burgwal 45. Aanvang 19:30 uur.

zaterdag 9 april


Wilsum 1 - sv Reaal Dronten 1

VV Kampen 1 - Dieze West 1

SVZW 1 - Dos Kampen 1

IJVV 1 - De Esch 1


Nieuw boek van Bert van Veluw

Ds. Bert van Veluw brengt een nieuw boek uit: ‘Jesus' kruisdood in beeld‘.Het boek zal in een openbare bijeenkomst op 9 april in De Hoeksteen door uitgever Rinus van Warven worden aangeboden aan de auteur. Tevens zal dr. Guus Labooy een eerste reactie geven. Aanvang 14:30 uur.