KAMPEN - De laatste jaren werd bandjesavond vaak door corona meerdere malen niet gehouden. De laatste editie kon wel doorgaan maar alleen met vertoon van QR-code waarna bezoekers een bandje kregen voor toegang. Deze editie was weer echt ouderwets. Iedereen kon zonder QR-code en zonder bandjes de café's bezoeken. Bandjesavond werd dan ook massaal bezocht. Het was gezellig druk in alle cafés die meededen aan dit evenement.
KAMPEN - De laatste jaren werd bandjesavond vaak door corona meerdere malen niet gehouden. De laatste editie kon wel doorgaan maar alleen met vertoon van QR-code waarna bezoekers een bandje kregen voor toegang. Deze editie was weer echt ouderwets. Iedereen kon zonder QR-code en zonder bandjes de café's bezoeken. Bandjesavond werd dan ook massaal bezocht. Het was gezellig druk in alle cafés die meededen aan dit evenement. Foto Tennekes

Bandjesavond zonder bandjes zeer druk bezocht

KAMPEN - De laatste jaren werd bandjesavond door corona meerdere malen niet gehouden. De voorlaatste editie kon wel doorgaan maar alleen met vertoon van QR-code waarna bezoekers een bandje kregen voor toegang. De editie van afgelopen weekend was weer als vanouds. Iedereen kon zonder QR-code en zonder bandjes de café's bezoeken. Bandjesavond werd dan ook massaal bezocht. Het was gezellig druk in alle cafés die meededen aan dit evenement.