E-meeting in Kamperveen

KAMPERVEEN - In de Gereformeerde Kerk in Kamperveen wordt zondag 3 april een E-meeting gehouden. De E staat voor Everybody, wat wil zeggen dat de meeting voor iedereen is, al ligt het accent vooral op het bereiken en aanspreken van jongeren.

Janco Zijlstra uit Elburg gaat voor. Muzikale medewerking komt van Ludy Bronsema en Conny Fikse. Aanvang 09:30 uur. Na de dienst is er tijd om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee.

Stichting Kampen
Inclusief opgericht

KAMPEN - Op 29 december 2021 is de stichting KampenInclusief opgericht uit een professionalisering van het Cluster Mensen met een Beperking. 

De stichting werkt nauw samen met de clusters van de adviesraad om Gemeente Kampen inclusiever te maken. Een cluster is een werkgroep die verschillende doelgroepen in de gemeente vertegenwoordigd in de adviesraad.

De stichting wil dit doen door laagdrempelige ontmoetingen te organiseren, volwaardige gesprekspartner te zijn voor de gemeente middels de adviesraad en bijvoorbeeld workshops of ervaringsdagen te organiseren. Door meer contact met mensen te krijgen wil zij een nog sterker geluid mee gaan geven aan de clusters richting de adviesraad.

Meer informatie staat op www.KampenInclusief.nl.