Afbeelding
Foto: Wilhelmina

Veel prijzen voor Wilhelmina bij derde plaatsingswedstrijd

Sport

RUURLO - De acrogymnasten van Wilhelmina zijn goed voor de dag gekomen bij de derde plaatsingswedstrijd voor D- en E-teams in Ruurlo. De Kamper afvaardiging was goed voor acht podiumplaatsen.

Bij de E-jeugd legden Merel Nissink en Julia Fikkert beslag op de tweede plaats. Hanna van ‘t Hul & Dylana Ilbrink wisten zichzelf goed te verbeteren en kwamen op plek drie terecht. Bij de E-junioren liet het trio Emma Ekkelboom, Yrsa Schuldink en Imke van der Scheer een leuke oefening zien. Dat werd beloond met een eerste plaats. In dezelfde categorie eindigden Esra Fatah Ahmed en Sofia Schuurman als vierde. Loes Metsemakers & Elin van Dorsten kwamen op plaats zeven terecht.

Bij de D-junioren zijn Ireen van der Velde en Saar de Jong beloond met een bronzen medaille. Michaela de Wilde en Mandy Eibrink eindigden met een vrolijke oefening als vierde. De sierlijke oefening van Tatum Ravenstijn en Eline Schuiling leverde een zevende plek op. 

Bij de E-senioren lieten Melissa en Eliane Jansen opnieuw een prachtige oefening zien, goed voor een tweede plaats. Mirthe Margriet Boersma en Ronja Al Hamdani verdienden met een strakke oefening een derde plek. Bij de D-jeugd greep het trio Lynn Bos, Jasmijn Nissink en Emma Leijenhorst, ondanks een klein foutje, brons. Bij de D-senioren overtuigden Anouska Brink en Anne-Christine Hollander de jury en gingen met goud naar huis.

Gerard Meijeringh