zaterdag 9 april

Wilsum 1 - sv Reaal Dronten 1

VV Kampen 1 - Dieze West 1

SVZW 1 - Dos Kampen 1


IJVV 1 - De Esch 1

Nieuw boek van Bert van Veluw

Ds. Bert van Veluw brengt een nieuw boek uit: ‘Jesus’ kruisdood in beeld‘. Het boek gaat over het mysterie van kruis en opstanding van Jezus Christus. Wat is de betekenis daarvan? Hoe kunnen we ons daarbij iets voorstellen? Het boek zal in een openbare bijeenkomst op 9 april in De Hoeksteen door uitgever Rinus van Warven worden aangeboden aan de auteur. Tevens zal dr. Guus Labooy een eerste reactie geven. Aanvang 14:30 uur.


zondag 10 april

Cantatedienst in De Burgwal

In De Burgwal wordt zondag 10 april de cantate ‘Himmelskönig, sei willkomen’ van Bach uitgevoerd door het Bachkoor en -orkest o.l.v. Ab Weegenaar.De tekst van de cantate sluit aan Matteüs 21: 1-9, dat vertelt van Jezus’ glorieuze intocht in Jeruzalem, de stad waar hij korte tijd later zal worden gekruisigd. Medewerking komt van Emilie Wijers (alt), Albert van Ommen (tenor), Nanco de Vries (bas) en Maurits Bunt (orgel). Voorganger in deze cantatedienst is ds. Richard Vissinga. Aanvang 17:00 uur.


zondag 10 april

Formule 1: GP Australië (Wijkc. Reyersdam)

Ook in de vroege ochtend kunt u de Grand Prix van Australië kijken. Zoals u van ons gewend bent is het Wijkcentrum weer een uur voor de race open. Voor € 5,- kunt u een heerlijk Aussie breakfast bestellen.


donderdag 14 april

Informatiebijeenkomst N307 Roggebot-Kampen

De uitvoering van de bouwwerkzaamheden aan de N307 nabij de Roggebotsluis in Kampen is in volle gang. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de grondaanvoer en fundering van de nieuwe brug. Intussen zijn de voorbereidende werkzaamheden bijna afgerond. Langzaam maar zeker krijgt de nieuwe verkeerssituatie steeds meer vorm. Op donderdag 14 april om 19:30 uur houden de provincies Flevoland en Overijssel en de aannemerscombinatie Roggebot een informatiebijeenkomst over het project N307 Roggebot-Kampen.