Simon & Garfunkel

KAMPEN - Syb van der Ploeg en Maarten Peters staan zaterdag 5 november met hun live-band in De Burgwal met de voorstelling ‘The Best of Simon & Garfunkel’.

Ze brengen diverse hits ten gehoren, zoals Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer, Homeward Bound, Scarborough Fair en Bridge Over Troubled Water.
Het betreft een seated concert, wat inhoudt dat er uitsluitend zitplekken zijn. Tickets zijn te koop via www.deburgwal.com en kosten 24,50 in de voorverkoop. Aanvang 20:30 uur.

Zakkenrollen

KAMPEN - Vrijdag 1 april is een 15-jarige vrouw uit Bulgarije aangehouden nadat ze bij een supermarkt aan de Meeuwenweg een portemonnee had gestolen.

De 66-jarige eigenaresse van de portemonnee, die door andere vrouwen af werd geleid, was erg alert en bemerkte de diefstal van de portemonnee die in haar tas in de winkelwagen lag. Met behulp van het winkelpersoneel kon de verdachte van de diefstal aangehouden worden.

Brand camping 
Seveningen

KAMPEN - Brand oude kleedkamers van het zwembad van camping Seveningen in de nacht van donderdag 31 maart op vrijdag 1 april, melding was 02.20 uur. 

Het is onbekend hoe de brand is ontstaan. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust.