Set-Up fors onderuit bij Bedum

BEDUM - De volleyballers van Ten Brinke Set-Up bleven zaterdag met lege handen achter na de wedstrijd tegen Bedum, de nummer twee in de competitie. De IJsselmuidenaren verloren met 4-0.

Set-Up begon niet scherp. De pass kwam niet aan het net, waardoor er weinig keuze was voor de spelverdeler en Bedum het spel makkelijk kon lezen. Ook aanvallend was Bedum sterk. De thuisploeg pakte de eerste set met 25-21.

Set-Up wilde scherp aan de tweede set beginnen, maar dat lukte niet. De ploeg maakte veel onnodige fouten en verloor de tweede set met 25-19. Ook in de derde set kon Set-Up het goede gevoel niet vinden. Bedum was beter en won met 25-21.

De bezoekers wilden niet met lege handen naar IJsselmuiden en begonnen scherp aan de vierde set. De pass kwam beter aan het net en de aanvaller konden de kansen beter afmaken. Toch maakte Set-Up teveel onnodige fouten. Bedum profiteerde en pakte ook deze set: 25-23.