Afbeelding
Foto Tennekes

EuroParcs De IJssel Eilanden geopend door burgemeester Sander de Rouwe

KAMPEN - Na het succesvolle proefslaapweekend voor eigenaren afgelopen week, is het dit weekend de beurt aan prijswinnaars (die geloot zijn uit maar liefst 41.000 aanmeldingen voor het proefslaapweekend), collega’s, pers, influencers en relaties om te komen proefslapen in het gloednieuwe park. 

De feestelijke opening werd eind van de middag verricht door Kampens burgemeester De Rouwe, samen met Rental Sales Director Martin de Boer en Parkmanager Wim van der Meer. Namens EuroParcs mocht Martin de Boer een prachtig cadeau aanbieden aan Hanneke Lantink, teamleider IJsselvallei Vecht Delta en projectleider van het Reevediep, een nieuw gegraven water grenzend aan een prachtig natuurgebied: EuroParcs gaat het natuurgebied voorzien van recreatieplekken met picknickbanken en informatieborden.

Na dit officiële moment was het tijd voor een heerlijk Italiaans buffet. De avond zal worden afgesloten met een fantastische feestavond met optredens van verschillende artiesten en uiteraard met het proefslapen in de nieuwe woningen. Zaterdag stond in het teken staan van het ontdekken van Kampen en omgeving, is er een programma voor de kids met o.a. een Feyenoord-clinic, een walking dinner en een Amsterdamse avond. Zondag is het proefslaapweekend afgesloten.

Lokale samenwerking

De kennismaking met de Hanzestad Kampen is een mooie lokale samenwerking, waar EuroParcs ook graag veel voor wil doen. De gasten werden de beide ochtend voorzien van een heerlijk vers ontbijt van Bakker Bart uit Kampen. Zij bezorgde beide dagen een uitgebreid ontbijtbox in de woning van de gasten.

EuroParcs is een Nederlands bedrijf uit Apeldoorn dat zich specialiseert in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. Het bedrijf heeft parken in Nederland, België en Oostenrijk. Het nieuwste park de IJssel Eilanden ligt pal aan het Drontermeer.

Kijk voor meer foto’s op www.brugnieuws.nl.