Karim Gabara met zijn trouwe supporter Niek Oosterbroek.
Karim Gabara met zijn trouwe supporter Niek Oosterbroek. Foto: KHC

Karim Gabara sluit per direct aan bij KHC

Sport

KAMPEN - KHC heeft de eerste selectie uitgebreid met Karim Gabara. De multifunctionele speler heeft al enkel weken meegetraind en is per direct speelgerechtigd omdat hij nog steeds lid is van KHC.

Karim Gabara speelde twee seizoenen bij DOS Kampen (2010-2012) en ging in 2014 bij KHC voetballen. Zes seizoenen vervulde hij een belangrijke rol in de eerste selectie van KHC. Vanwege werk kwam het voetbal daarna op een lager pitje te staan, maar hij bleef lid van KHC.

Inmiddels vormt werk geen belemmering meer voor Gabara, zodat hij zich weer op het voetbal kan richten. Hij heeft al verschillende keren meegetraind en is fit. Voor KHC is het een mooie meevaller. De club wacht een druk programma met veel wedstrijden in korte tijd. Met Gabara wordt een brok ervaring aan de selectie toegevoegd en worden extra kwaliteiten toegevoegd aan de eerste selectie van KHC. Daarnaast is het voor KHC-trainer Kenan Durmusoglu ook fijn om een extra speler tot zijn beschikking te hebben in een tijd waarin de wedstrijden elkaar snel opvolgen en clubs in deze periode veel te maken met veel uitval van spelers door blessures en corona.

Gerard Meijeringh