Gezellige avond
alleenstaanden

Gezellige avond
alleenstaanden

KAMPEN – In ’t Ukien wordt vrijdag 15 april vanaf 20:00 uur een avond gehouden voor mensen zonder partner. 

Met een hapje en drankje kan genoten worden van een live optreden van Joop Schouten. De toegang is gratis. Locatie: Korteweg 4.

Chr. Mannenkoor Stereo Bovenkerk

KAMPEN - Het Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ geeft op 14 april haar jaarlijkse Passie- en Paasconcert in de Bovenkerk.

Medewerking komt van Noortje van Middelkoop (panfluit), Arjan en Edith Post (trompet), Johan Bredewout (piano), Judith Sportel (sopraan) en Jorrit Wout (orgel).
Aanvang 20:00 uur. Kerk open 19:30 uur. Klik hier voor kaarten: https://www.ticketscorner.nl/event/passie-en-paasconcert-in-de-bovenkerk-van-kampen/.

Quiz voor Live Life

KAMPEN - Zaterdagavond 2 april 2022 had het bestuur van Live Life een avond ‘Quizzen voor Live Life’ in de Leuke Hanzestad georganiseerd.

Aan de avond deden 16 teams mee en er is een bedrag van 1610 euro opgehaald. De vragen waren beschikbaar gesteld door Kamper Events.

Bierproeverij
't Ponton

KAMPEN - Op Goede Vrijdag, 15 april om 19.30 uur kan men bij cafe 't Ponton op de IJssel genieten van een heerlijke lente bierproeverij.

Vijf verschillende bierstijlen komen voorbij met een gezamelijk thema: het voorjaar. Reserveren is verplicht en kan via info@cafeponton.nl Kosten 15 euro per persoon.