Set-Up juicht, nadat het een punt heeft gescoord.
Set-Up juicht, nadat het een punt heeft gescoord. Foto: Set-Up

Set-Up weer onderuit tegen Veracles

IJSSELMUIDEN - De volleyballers van Ten Brinke Set-Up verloren in de tweede competitiewedstrijd met 3-1 bij Veracles. Zaterdag waren de IJsselmuidenaren uit op revanche, maar in de Oosterholthoeve ging Set-Up weer met 1-3 onderuit tegen de ploeg uit Groningen.

In de eerste set zag het publiek in IJsselmuiden een leuke strijd met goed volleybal. Uiteindelijk was het bloedstollend spannend. Veracles won de set uiteindelijk met 33-35. 

In de tweede set trok Set-Up de goede lijn door. De passing was goed verzorgd bij Set-Up, wat zorgde voor mogelijkheden aan het net. Daarnaast had Veracles grote moeite met de goede servicedruk van Set-Up. De libero werd van de bezoekers werd zelfs ondersteboven geserveerd. De thuisploeg won deze set met 25-20.

Daarna ging het steeds minder lopen bij Set Up. De ploeg was niet meer in staat om dreigend te zijn aan het net. Veracles wist hier met hun blokkering wel raad mee en speelde deze situaties goed uit. Set-Up kon dit niet meer omdraaien en verloor4 de set met 17-25.

In de vierde set kreeg Set-Up steeds meer moeite met de pass, terwijl de ploeg ook niet de passers van de tegenstander onder druk konden zetten. Set-Up was niet meer gevaarlijk aan het net en kreeg geen grip op de blokkering van de bezoekers. Veracles trok ook deze set naar zich toe: 18-25.
Set-Up staat op een negende plek in de eerste divisie A.